Wednesday, July 27, 2011

Sandarkan pada kenangan..

Jamal Abdillah & Siti Sarah (M Nasir)

Sandarkan Pada Kenangan

( JA: )
Kenangan manis kau dan aku
Takkan terhapus
Duri ranjau dalam bercinta
Lumrah dunia

( JA: )
Sayang menyayang
Cinta dikenang
Perasaan menjadi rindu

( 1 )
( SS: )
Ohhhh...
Lihatlah diriku yang kehilangan
Tanpa kasihmu sayang
Siapalah aku

( 2 )
( JA & SS: )
Sayang menyayang
Saling percaya
( JA: )
Punca kasih berpanjangan
( JA: / SS: )
Ohhh.... oh...

( 3 )
( JA: )
Mengapa kita harus bersengketa
( SS: )
Kerana fitnah dan salah sangka
( JA: )
Apa yang telah terjadi pada kenangan
( SS: )
Sememangnya aku tak pernah melupakan
( JA: )
Mengapa masih ada perasaan benci
( SS: )
Kerana cinta dan percaya luput dalam perasaan

( JA & SS: )
Marilah kasih
Kita saling sayang menyayang
Kalaulah ada benci
Kita sandarkan pada kenangan

( ulang 1, 2 & 3 )

( JA: )
Apa yang harus kita lakukan
( SS: )
Kita sandarkan pada kenangan
( JA: )
Mengapa masih ada perasaan benci
( SS: )
Kerana cinta dan percaya luput dalam perasaan

4 comments:

~~ZusUliYaiNi mAMaT~~ said...

cam nak dengar secara live je suara penulis blog ni karok..hehehe

Ayuni said...

no comment

eqbalzack said...

ni lagu boleh feeling2 bro. hehe

syAfA said...

hoho..untuk miss A ke..hehe